Herreklip trimning af skaeg frisoer oesterbro

Herrefrisør Østerbro

Frisør Ny Art på Østerbro tilbyder forskellige herrefrisør-tjenester. Lige meget om du skal have klippet hår eller trimmet dit skæg, så kig forbi. Du kan bestille tid til herreklip online eller ved at ringe til os.

Søger du en lokal herrefrisør på Østerbro? – Prøv Frisør Ny Art, det vil du ikke fortryde. Hos os får du altid en professionel service og kommer hjem med en moderne og flot frisure.

 

Find vej til herrefrisør på Østerbro

Frisør Ny Art finder du i Alborggade på Østerbro. Frisørsalonen ligger få skridt fra Østerbrogade i en sidegade tæt på Gunnar Nu Hansens Plads, Østerfælled Torv og Bopa Plads samt resten af det centrale Østerbro.

Find os på kortet og kig forbi for at få en frisørtid til herreklip eller studsning af skægget.

Galleri med herrefrisurer

Herreklip på Østerbro

Hos Frisør Ny kan du udført følgerne typer af herreklip:

  • Klassisk klip
  • Maskinklip
  • Klassisk klip Master med vask og føn
  • Klassisk klip inkl. skæg og overskæg
  • Trimning af skæg og overskæg

Ønsker du at få farvet hår, så klarer vi også det. Kig ned til os – Din lokale herrefrisør på Østerbro.

 

Herreklip frisoer ny art oesterbro
Herrefrisure herrefrisoer oesterbro

Klassisk klip og maskinklip

Alt efter din hårtype, frisure og hvilke ønsker du har kan du hos os få fortaget klassisk klip med saks eller maskinklip. Vores klassiske herreklip Master inkluderer også hårvask og føntørring af håret.

Ønsker du at få en ny frisure, så får du gode råd til hvad der vil passe godt til din ansigtsform. Hos Frisør Ny Art får du altid en moderne og smart herrefrisure.

Trimning af skæg

Du kan også få klippet eller trimmet dit skæg hos Frisør Ny Art. Vi hjælper mænd i alle aldre med at holde deres skæg pænt og nydeligt.

Lige meget om du har fuldskæg eller et overskæg, så studser vi dit skæg. Hos Frisør Ny Art på Østerbro kan du således få fortaget en herreklipning og få trimmet skægget, et og samme sted.

Herreklip oesterbro herrefrisoer
Frisoer Oesterbro Marlena dansk polsk

Den dansk-polske frisør

Frisør Ny Art er ejet af mig Marlena. Jeg er uddannet frisør og har arbejdet i frisørfaget i start 25 år. Jeg er oprindeligt fra Polen med har boet og arbejdet i Danmark i mange år.

Jeg taler dansk, polsk og lidt engelsk. I de sidste 3 år har jeg drevet min egen lille hyggelige frisørsalon i Ålborggade på Østerbro.

Jeg elsker mit fag og sørger hele tiden for at følge med i den nyeste hårmode, så jeg kan tilbyde mine kunder den bedst mulige frisørservice. Søger du en professionel herrefrisør på Østerbro, så ring til mig.

Book tid til herreklip

Du kan nemt og bekvemt booke tid til herreklip eller andre herrefrisør-tjenester hos Frisør Ny Art. Du kan booke en tid online eller ringe og bestille en frisørtid.

Bliver du forhindret i at komme til den aftalte tid, så ring venligst og giv mig besked. Jeg ser frem til at se dig i frisørsalonen på Østerbro.