Damefrisør Østerbro Frisør Ny Art

Damefrisør Østerbro

Frisør Ny Art er din lokale damefrisør på Østerbro. Vi er er eksperter i dameklip, farvning og styling af hår. Du kan bestille tid til klipning, permanent, hårfarvning og andre damefrisør-tjenester her på hjemmesiden eller ved at ringe til os.

Forkæl dig selv og bestil en frisørtid hos Frisør Ny Art. Få et flot og naturligt nyt look efter et besøg i vores frisørsalon i Ålborggade.

 

Sådan finder du Frisør Ny Art

I en af de smalle sidegader til Østerbrogade finder du Frisør Ny Art. Nærmere bestemt på adressen Ålborggade 4, lige på den anden side af Gunnar Nu Hansens Plads.

Som du kan se på kortet, så ligger vi i gåafstand fra Østerfælled Torv, Bopa Plads, Østerbrogade og mange andre centrale steder på Østerbro og i Nordhavn. Find vej og besøg din lokale damefrisør på Østerbro.

Galleri med damefrisurer

Farvning og permanent

Vi tilbyder følgende damefrisør-tjenester hos Frisør Ny Art:

  • Standard dameklip
  • Art master klip inkl. vask og føn
  • Luksus Art klip inkl. vaks, føn, hovedbundsmassage, kur og styling
  • Klip af pandehår
  • Vask, kur og styling af både kort, mellemlangt og langt hår
  • Opsætning af bryllupshår
  • Farvning af hår inkl. klip, kur og styling
  • Permanent inkl. klip, kur og styling

Vi farver også bryn og vipper samt fjerner uønskede ansigtshår med voks. Vi hjælper også gerne, hvis du har andre specifikke ønsker til din hårbehandling. Du er altid velkommen i vores damefrisørsalon på Østerbro.

 

Farvning og permanent Østerbro
Klip og styling frisør

Klip og styling

Hos Frisør Ny Art klipper vi dit hår ud fra dine ønsker. Som en professionel damefrisør kan vi naturligvis også komme med råd og vejledning til hvilke frisurer, der vil passe din hårtype og ansigtsform bedst.

Vi følger løbende med i hvad der sker inden for hårmoden. Er du frisk på at prøve en ny moderne frisure, så kan vi selvfølgelig også klare det. Er du derimod mere til en klassisk frisure, så skal vi nok lade være med at eksperimentere med klip og styling af dit hår.

Lige meget hvilken frisure og styling du ønsker, så vil vi naturligvis gøre vores til at du bliver 100% tilfreds med vores frisørtjenester.

Farvning og permanent

Ønsker du at få farvet dit hår, så klarer vi gerne det for dig. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige farver, som du kan få farvet dit hår i. Vi giver naturligvis vores bedste råd og vejledning med i prisen, når du ønsker en ny hårfarve. Lige meget om du er til helfarvning eller striber, så hjælper vi dig med at få et flot farvet hår.

Skal du have krøller i håret, så lave vi gerne en permanent behandling af dit hår. Alt efter din hårtype og hvor meget krøl du ønsker i dit hår, så kan vi tilpasse hårbehandlingen.

Besøg Frisør Ny Art på Østerbro, hvis du ønsker at få farvet hår eller en permanent med krøller.

Farvning og permanent Østerbro

Den dansk-polske damefrisør

Mit navn er Marlena og jeg ejer og driver Frisør Ny Art på Østerbro. Jeg er oprindeligt fra Polen, men har boet og arbejdet mange år i Danmark. Jeg taler naturligvis dansk og har næsten 25 års erfaring inden for frisørfaget. I snart 3 år har jeg drevet min egen hyggelige frisørsalon i Ålborggade på det centrale Østerbro.

Noget at det bedste jeg ved er, når mine kunder bliver ekstra glade for deres nye frisure. I det hele taget er jeg meget glad for at være frisør og for min frisørsalon. Jeg følger løbende med i hårmoden og elsker frisørfaget. Jeg håber, at du også vil booke en frisørtid hos mig og få et nyt flot hårlook.

Book tid til dameklip

Her kan du uden besvær booke tid til dameklip, hårfarvning eller andre damefrisør-tjenester. Vælge en tid online eller ring for at booke en tid.

Husk også at melde afbud, hvis du skulle blive forhindret og allerede har en tid. Jeg ser frem til at byde dig velkommen hos Frisør Ny Art.