Pige med farvede haarspidser

Børnefrisør Østerbro

Søger du en børnefrisør til dit barn eller dine børn, så prøv Frisør Ny Art på Østerbro. Skal din pige eller dreng til frisøren, så er I meget velkomne til at besøge Østerbros hyggeligste frisørsalon. Vi har netop fået indrettet en særlig børnefrisørplads bl.a. med en frisørstol til børn.

Frisør Ny Art er din børnevenlige frisør på Østerbro. Hvis du selv skal til frisøren, så kan du altid tage dit barn med, når du besøger os. Husk dog at fortælle på forhånd, hvis dit barn også skal have en frisørtid. Så afsættes der tid til klipning, farvning af hår eller andre frisørtjenester for dit barn.

 

Børnefrisøren på Østerbro

Frisør Ny Art er en lille hyggelig frisørsalon, som du finder i en af de små sidegader til Østerbrogade på Østerbro. Nærmere bestemt finder du din børnefrisør i Ålborggade 4.

Find vej ved at se nærmere på kortet. Som det ses så ligger Frisør Ny Art på det centrale Østerbro tæt på Gunnar Nu Hansens Plads, Østerfælled Torv og Bopa Plads.

Galleri med børnefrisurer

Børneklip på Østerbro

Frisør Ny Art tilbyder følgende børnefrisør-tjenester:

  • Standard klip af piger
  • Standard klip af drenge
  • Art master klip af børn inkl. vask og føn
  • Klip af pandehår
  • Vask, kur og styling af både kort, mellemlangt og langt hår
  • Farvning af hår inkl. klip, kur og styling
  • Permanent inkl. klip, kur og styling

Vi kan også laver striber i håret i festlige farver, hvis dit barn og du som forældre ønsker det. Har du eller dit barn andre specielle ønsker til hvordan håret skal klippes eller styles, så gør vi vores bedste for at hjælpe med det.

 

Dreng med kroellet haar boernefrisoer
Pige med danmark tshirt

Klip og styling af piger

Skal din datter klippes, så er I meget velkomne hos Frisør Ny Art på Østerbro. Vi klipper gerne piger i alle aldre lige meget om, de skal have en standard klipning eller vil prøve noget nyt.

Som du kan se i galleriet med frisurer til børn, så kan vi give din pige mange forskellige typer af frisurer og styling. Alt efter hendes og dine ønsker, så kan vi f.eks. tilbyde permanentbehandlet krøllet hår, prinsessehår eller almindelig klipning af kort og langt hår.

Alt efter din datters hårtype, ansigtsform og alder, så giver vi gerne gode råd og vejledning til hvilken frisure der vil passe dit barn bedst. Du og dit pigebarn er altid velkommne hos os – Din børnefrisør på Østerbro.

Klip og styling af drenge

Hos Frisør Ny Art klipper vi drenge i alle aldre. Derfor er du er meget velkommen til at tage din søn med til frisøren, når du besøger os.

Din dreng kan får alt fra standard klip til specielle frisurer og styling hos os. Vores erfaring er, at drenge gerne vil have en smart og sej frisure, så vi følger altid med i hvad der sker med hårmoden, også for børn.

Ud fra dine og din søns ønsker til en ny frisure, så gør vi altid vores bedste for at både barn og forældre bliver tilfredse med resultatet. Hvis I ønsker det, så kan vi naturligvis også gerne foreslå en ny frisure, som vil passe til din drengs hårtype og ansigtsform. Håber, at du og din dreng vil kigge forbi frisørsalonen.

Boernefrisoer oesterbro dreng klippet
Frisør Ny Art v/ Marlena Górska

Dansk-polsk børnefrisør

Jeg hedder Malena og jeg er din lokale frisør på Østerbro. I min frisørsalon tilbyder jeg både dame-, herre- og børneklip. Når du besøger mig, så er du altid velkommen til at tage dit barn med. Skal din pige eller dreng også klippes, så fortæl mig det gerne, når du booker tid.

I start 3 år har jeg drevet Frisør Ny Art på det centrale Østerbro og det er jeg meget glad for. Oprindeligt er jeg fra Polen, men har boet mange år med min familie i Danmark. Jeg har selv 2 børn og derfor tør jeg godt at kalde mig en god børnefrisør.

Jeg håber også, at du vil overlade mig at klippe dine børn. Jeg har stor erfaring med at klippe børn og elsker når et barn bliver glad for sin nye frisurer. Jeg håber, at se dig og dit barn hos Frisør Ny Art.

Book tid til dig og dit barn

Du er altid velkommen til at ringe og booke en tid til dit barn og/eller dig selv. Du kan også vælge at booke en frisørtid online. Skal både du, dit barn eller dine børn klippes, så husk at gøre opmærksom på det, når du booker tid.

Skulle du efter at have booket en tid hos Frisør Ny Art blive forhindret i at komme, så ring venligst for at melde afbud – Det vil jeg sætte stor pris på. Jeg håber, at kunne byde dig og din datter eller søn velkommen hos Frisør Ny Art snarest.